Kopi af Hjemmeside  (1).gifVores instruktører, hjælpeinstruktører og voksenhjælpere er klar til vinterens aktiviteter! På de enkelte hold vil der være udfordringer som passer til aldersgruppen. Aldersinddelingen på holdene er lavet ud fra, at alle skal få det maximale ud af træningen. Vi kan tilbyde så mange aktiviteter fordi vi er så heldige, at have en kæmpe flok frivillige! Vi kan altid bruge flere frivillige, så skriv endelig, hvis du har lyst til at hjælpe med noget.

På darumif.dk kan du læse om holdenes træningsdage og tidspunkter. Se også Darum IF bladet som snart bliver omdelt og følg os på Facebook (Darum Idrætsforening)


Tilmelding foregår ved at vælge TILMELD, her vælges ugentlig hold. Hvis det er første gang du skal tilmelde dig på darumif.dk, så skal du oprette en profil.

Børn skal tilmeldes med egen profil og login, hvilket også gælder for forældre-barn holdet.

Når du tilmelder dit barn skal du også oplyse forældre telefon nr. under ekstra mobiltelefon, da det hjælper vores instruktører til hurtig kontakt, hvis uheldet skulle være ude. Har du allerede en profil, skal du opdatere dine kontaktoplysninger under min profil i login hjørnet, hvis der er ændringer, så informationen som vi sender også bliver modtaget hos dig.

Alle har mulighed for at prøve holdene inden betaling.


Her er en oversigt over tilbud, som det vil være godt at få i kalenderen allerede nu. De enkelte datoer fremgår af hjemmesiden:

  • Drengelejr i januar
  • Pigelejr i januar  
  • Område opvisning første weekend i marts  
  • Opvisning i Darum 3. fredag i marts 


Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte gymnastikudvalget på mail: gymnastik@darumif.dk

Else Marie 29909189 
Lisbeth 22806522 
Ellen 25724788 
Emilie 20295573 
Mette 31495915 
Aase 22782089